2019. április 4., csütörtök

kerti party

Sikerült végre leadnom a vállalkozásomat, alá van írva az átadás-átvételi jegyzőkönyv, szinte még el se hiszem. Olyan furcsa nyugalmat érzek, megfogalmazhatatlan földön túli békét. 2 évet vesztegettem rá, az összes szabadidőmet és még azon túl mindenemet, szinte mint egy párkapcsolat. Lelki sérülésektől nem mentesen váltunk el, inkább sajnálom mint nem, de ez már legyen az én bajom...
És mivel is ünnepelhettük volna meg ezt az állapotot, mint egy kis kertészkedéssel :)

Eljött az év első hosszú hétvégéje, úgyhogy fát vágtunk. :P

Ha bárki megkérdezi mit is csinálunk mi a ház körül, szerintem tuti hülyének néz, más se mint fát vágunk, aztán fát vágunk, közben pedig pakoljuk ide, aztán oda, aztán vissza.

Valószínűleg a kedves szomszédok is azért töltötték kint a nap nagy részét, hogy láthassák (röhöghessenek rajta) ahogy körömollóval (kézi metszővel, de a hatékonysága megegyezik) nyesem a mini bokrokat tövestől kifele, miközben egyre lentebb vetkőzök, a végén már sport-melltartóban és sortban téptem a gazat mint egy állat, közben égettem el a mini gallyakat, közben abajgattam a gyermekemet, aki minden 2,5 percben hívni akarta a tűzoltókat :D (megjegyzés: minden szúrós gaznak a kedves anyukáját szeretném megkérni, hogy jelentkezzen valaki másnak a kertjében, mert úgy érzem magam mint egy sündisznó aki rosszul vette fel a kabátját. köszönöm.) március 15-17. basszus, 30 fok.

Szegény Ironmann szalagszakadása van a bokájában, de ugye nemvérziknemfáj, úgyhogy vezet, edzést tart, dolgozik, és természetesen fát vág, előbb vágóasztalon, utóbb láncfűrésszel, teljes katonai öltözetben (bakancs, nadrág, kabát stb.)

Azt hiszem el tudjátok képzelni, ahogy ő így felöltözve, én pedig úgy levetkőzve, derekamon a kis szerszámos táskámmal, izzadt testünk megfeszül  (görcsbe rándul a sok hajolgatástól), könnytől párás tekintetünk összefonódik a pattogó tűz és a fűrészpor melengető légkörében... este pedig furcsa nyögések hallatszottak az ágyból... jelige: még a levegővétel is fáj 😂😂😂

Vasárnap sötétedésre azért az 500-ból kb. 200 négyzetméter sikeresen megtisztult, hisztis szomszédék felől is kivágtuk a fákat, össze lett vágva minden faanyag amit csak találtunk itt meg ott, szóval egészen ügyesek voltunk mindketten. És még altatni se kellett senkit este :)
rengeteg meló lesz még itt......

és itt is 😜


előtte-utána


a körtefa gyakorlatilag minden kiterjedésében egy méhkas 

az új kedvenc bögrém: láma, avagy köpök rá mi van, akkor is kávézok 😂

2 megjegyzés:

  1. Jó kis munkát végeztetek, szomszédokat a másik szomszéd fái aztán nagyon tudják zavarni, én, mi már csak tudjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de még mennyire. A kedvencem az volt amikor felhívott, hogy a fia 10.000-ért kivágja nekünk azt az egy fát :D XD de egyéb gond nincs velük, a kutyájuk is tök aranyos, csak tök hülye is, de azt se bánom. Németjuhász egyébként :)

      Törlés