2019. november 28., csütörtök

kert

Ironman megelégelte a fejtetőig érő gazt (mondjuk én is, csak én túl terhes vagyok ehhez) a fűkaszánk rejtélyes módon még mindig apóséknál pihen, szóval gazpusztítás ilyen módja nem jött számításba, és amúgy is tartósabb megoldást szorgalmaztunk, szóval hozott maga mellé egy kicsi Ironmant, (vagy inkább pókembert ha a bosszúállós utalásokat akarjuk folytatni) és nekiálltak, 1 nap alatt eljutottak a kert feléig, 2 hétvége alatt nagyjából tiszta is lett, mutatom:






ez volt az 1. hétvége termése, ami kb 3 hétig érlelődött ezen a szent helyen....
egy szép napon aztán sikerült elszállítani ezt is, Ironmann a futón állva "tömörít" (igen, ez a konyhaablak. pókok milliói szállták meg a gaztenger miatt...)

nem csak velem csinálja 😁

Következő hétvégék a fatönkök kiszedéséről szóltak ásó és ipari csörlő segítségével, és tényleg, little Ironmann és a többiek 3 fa kivételével mindent kiszedtek, úgy néz ki a kert mint egy aknamező!

mint ahol bombáztak.... figyelmesebbek kiszúrhatják a macskát, akinek az lett a kedvenc helye, éppen alszik....













... kráterek....

... kráterek mindenütt


és ők is követnek mindenhova :D

gyönyörűséges körtefa giccses fényhatásokkal


nézd mereven nevetés nélkül




kis segítségem :)

már csak a rotakapa és a gyomirtózás van hátra, de most a ház halad, a kert áll, majd talán tavasszal....

2 megjegyzés:

  1. Jól elindultatok! Vagy beindultatok. Szép lett a kert, dicséret a kivitelezőknek. A macskák eszméletlenek, hova tudnak elfeküdni, de azonnal,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem is tudod mennyire :) alig hiszem el, hirtelen olyan mérvű átalakítások folynak, mintha egy másik életbe csöppentem volna :D

      Törlés