2019. január 23., szerda

roller

A házzal nem történik semmi, úgyhogy most csak csapongok, hogy mégis legyen itt valami.
Mivel esik ez a ...... csoda, így nem tudunk biciklivel járni, ezért a halált választottam. Vagyis tömegközlekedek, nem magam miatt, 1-2 lila-zöld folt ide vagy oda nekem már mindegy lenne, de a majdnemnégyéves csodámat azért mégsem szeretném reptetni az úton amikor fejre állok a vasparipával :P Másik indok pedig, hogy ezek a modern kori vívmányok már nem használatra készültek, ezeket kímélni kell: tessék figyelni, befagyott a bovden a 0 fokban, túl hideg neki az időjárás, így nem lehet behúzni a féket! Végem van. Margit bezzeg elgurult a -12 fokban is zavartalanul, igaz hisztizett egy kicsit, de elveszekedtünk a célig.

A busz csodája, hogy új embereket ismerhetek meg. Leginkább magamat. 
Soha nem gondoltam volna, hogy tudok ilyen szociálisan is viselkedni, de minden reggel köszönünk az ismeretlen ismerősökkel, ahogy este is, néha még beszélgetek is, tegnap pl. megörvendezettem a nagyérdeműt a legújabb sapkakölteményemmel, úgy láttam tetszett, legalábbis mindenki röhögött rajta, úgyhogy jó. 

Mamamaci és Babamaci

Múlt hét óta vadászunk egy kisfiút, akinél volt autó hazafelé a buszon, de nálunk nem, és armageddon, úgyhogy azóta minden nap azért hajtunk, hogy ő ott legyen, s meg tudjuk mutatni neki a miénket. Világrengető problémák :)

Buszon még olyanokat is lehet csinálni, hogy nem fagysz halálra a menetszéltől, úgyhogy tudsz beszélgetni, mondókázni, énekelni (szórakoztatni a többi utast a saját kis elmebajoddal) meg ablakra rajzolni a leheleteddel (nem megnyalni, az mégis túlzás).

Az ott egy bácsi, egy ház, és egy monsterpickup. Ami egy lovat szállít. Aki zöld.

De onnan jönnek a problémák, hogy mivel nincs bicaj, kénytelen vagyok GYALOGOLNI.  Az a 2. számú halál. Mindenhova gyalog közlekedni a városban, cipelni mindent amit veszek, hozok, seftelek, iszonyatosan hooooooszú idő.  1 hét után tele lett a .... vasember páncéljának legvastagabb része is, szóval most egy roller beszerzésén gondolkozom ebben az átmeneti időszakban. Imádok hirdetéseket böngészni, mindig lehet röhögni valamin. A Puki márkájú roller eddig a kedvencem, egy távirányítható rolleres barbi babát is szeretnék (nyilván azért, hogy leküldhessem a lépcsőn), de most pl  ILYET AKAROK: 

ledes füstölő világító kerekű Motorhangos  rakétaroller, kizárólag gyerek méretben :/

Nyuszi voltam, egy sima xxl-es rugós teleszkóposat vettem, de azért rózsaszín! Remélem péntekig ideér, mert már belehalok a gyaloglásba. azért ha valaki lát ilyen rakétát sikítson nekem egyet, nagyon szeretnék száguldozni egy ilyennel a rolleremen, mint a kengyelfutó gyalogkakukk után a farkas :P




4 megjegyzés:

  1. Hogy megnőtt a fiad, persze, jár az idő, tudom.

    VálaszTörlés
  2. Ó már akkora, én is mindig rácsodálkozom, hogy miket csinál! Tiszta apja, bármiből kimagyarázza magát, de azért jó fiú :) a legutóbb 2 kb 18-20 éves csajt szedett össze magának a pékségben, odament, bemutatkozott, leült melléjük és beszélgetett, azt hiszem nem kell aggódnom, hogy majd nehezen barátkozik

    VálaszTörlés
  3. A sapka tetszik (mind a kettő). És legalább mindenkinek jól indult a napja.

    VálaszTörlés
  4. az biztos, azóta is mindig megbámul mindenki az utcán :P de legalább ha elveszek valahol tuti megtalálnak :)

    VálaszTörlés