2014. április 28., hétfő

Hitel...

Sikerült leadnunk a hitelkérelmet, és nem rúgtak ki :)

De tényleg... El se hiszem... Végre megvan! Na nem a pénz. Csak a papírok.

Annyit kéredzkedtem papírbeszerzőtúrára az elmúlt 2 hétben, hogy a legjobbérzésű Főnököm (aki amúgy nagyon kedves) is kiakadt péntekre de szombat délutánra meglett minden, szóval már csak azért kell izgulni, hogy:

1. megkapjuk a hitelt,
2.beleférjünk a végrehajtó által megszabott 60. napos határidőbe.

Kérem tegye keresztbe mindenki az újait 1 percre!

Köszönöm!

Közben zajlanak az események a családban is, Apósék is házat vettek hitelre (na nem hobbiból, hanem mert muszáj) úgyhogy most ott is megy az idegbaj. Ráadásul ők még csak most állnak neki a papírozásnak...Remélem azért vállalható mennyiségű szív roham vár rájuk (Após nem az a nyugodtan sorban állós fajta, már attól vörösödik ha a kasszánál sorba kell állni) Meglátjuk! Úgyhogy mostantól kétfronton házfelújjítunk, remélem túléli mindenki!

megjegyzés: Aki árveréses ingatlant akar vásárolni az itt megismert információk után is, annak ajánlom, hogy álljon ki egy jó mély szakadék szélére egy könnyed januári hóviharban, és nézzen jó mélyen lefelé, amíg meggondolja magát!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Kíváncsian várom a kibontakozástokat, már pár fiatal család "házátalakításának", fészekrakásának részesei lehettünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) még nem akarom elkiabálni az eljövendőket, de hamarosan írok még, sok minden történt azóta hogy utoljára itt jártam :) Köszi hogy itt vagy!

      Törlés